0   /   100
Tip anunț: cumpărări directe

Achiziție microfoane

Achiziție microfoane profesionale, cu membrană  îngustă, pentru instrumente muzicale 

necesare derularii proiectului „Concerte educative pentru copii si tineri”  de catre Fundatia Culturala Euroart în cadrul apelului Creșterea accesului la cultură în zonele defavorizate din punct de vedere cultural, lansat în cadrul Componentei C11.Turism și cultură, Investiția I5 - 1, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

Tip Contract
Furnizare
Cod CPV
32342300-5 – Microfoane și seturi de portavoce
Descrierea contractului
Achiziția a 4 microfoane cu membrana îngusta pentru instrumente muzicale
Valoarea estimata fără TVA
8400 lei
Condiții contract
PRODUSELE TREBUIE SĂ FIE NOI, NEFOLOSITE. Produsele se vor preda până la data de 20.05.2023. Condiții de plată: OP în termen de 45 de zile de la recepția acestora. Recepția produselor se va face în prezența reprezentanților ambelor părți. Produsele vor fi însoțite la livrare de certificat de conformitate și/sau calitate, după caz, certificat de garanție, instrucțiuni folosire și factură fiscală, în original. În situația în care se constată că unul sau toate produsele sunt defecte, acestea vor fi înlocuite fără costuri suplimentare, în maxim 2 zile lucrătoare de la sesizare.
Criterii adjudecare
Prețul cu raportul calitate – preț cel mai bun.
Termen limită primire oferte
15.05.2023
iNFORMAȚII SUPLIMENTARE
Ofertele se pot transmite pe adresa de email: corlan_m@yahoo.com, iar detalii suplimentare pot fi obtinute la telefon 0740195859
Acest anunț publicitar nu reprezintă o obligație de cumpărare din partea autorității contractante.