0   /   100
Tip anunț: Cumpărări directe

Achiziție servicii acțiuni promoționale

Achiziție servicii acțiuni promoționale, reclamă și publicitate

necesare derularii proiectului „Concerte educative pentru copii si tineri”  de catre Fundatia Culturala Euroart în cadrul apelului Creșterea accesului la cultură în zonele defavorizate din punct de vedere cultural, lansat în cadrul Componentei C11.Turism și cultură, Investiția I5 - 1, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

Tip Contract
Furnizare
Cod CPV
79341000-6 Servicii publicitate
Descrierea contractului
Achiziția de servicii acțiuni promoționale, reclamă și publicitate necesare derulării proiectului cultural „Concerte educative pentru copii și tineri”.
Valoarea estimata fără TVA
9496 lei
Condiții contract
Serviciile se vor presta pentru fiecare dintre cele 11 concerte educative (perioada mai-noiembrie) și unul de Gala în data de 01 iulie 2023, la Castelul Teleki, în localitatea Coltau, jud. Maramureș. Servicii solicitate: design afișe/vizual, flyere, campanii online de promovare concerte. Condiții de plată: OP în termen de 45 de zile de la recepția acestora. Recepția serviciilor se va face în prezența reprezentanților ambelor părți, după fiecare concert în parte. Se va factură 800 lei cu TVA inclus/ concert educativ și 2500 lei cu TVA inclus pentru concertul de Gala.
Criterii adjudecare
Prețul cu raportul calitate – preț cel mai bun.
Termen limită primire oferte
15.05.2023
iNFORMAȚII SUPLIMENTARE
Ofertele se pot transmite pe adresa de email: corlan_m@yahoo.com, iar detalii suplimentare pot fi obtinute la telefon 0740195859
Acest anunț publicitar nu reprezintă o obligație de cumpărare din partea autorității contractante.